Kosmetologin palvelut - GLO Beauty Bar GLO Beauty Bar

Kosmetologin palvelut

Peruutukset max vuorokautta ennen hoitoa. Sunnuntaisin emme ota vastaan peruutuksia.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

 

 Biodroga MD linjan tuotteet lähenevät lääketiedettä tehokkaiden vaikutus aineidensa ansiosta. Linjan tuotteissa on käytetty erilaisia peptidejä raaka-aineiden välittäjinä ja solujen toimintaa stimuloivina aineina. Linjaa on ollut kehittämässä sveitsiläinen lääkäri ja farmaseutti Tri. Werner Tschollar, joka on erikoistunut sisäelin- ja sydäntauteihin ja kliiniseen farmakologiaan.

Biodroga MD sisältää erilaisten peptidien lisäksi tehokkaita kasvisperäisiä raaka-aineita. Tuotteissa käytetään myös kasvipohjaista Derma Membran Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta, joka toimii kuljetus systeeminä ja korvaa emulgointiaineet, joita käytetään yleensä voide valmisteissa. Tuotteet on dermatologisesti testattuja ja lähes hajusteettomia (vain kasvien raaka-aineiden oma tuoksu). Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, väriaineita eikä emulgaattoreita

 


Biodroga Kasvohoidot

Peruskasvohoito 1h 15min. 85,-  Suunnitellaan asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sisältää epäpuhtauksien poiston ja kasvohieronnan.

Miehen kasvohoito 60min. 70,-  Suunnitellaan asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sisältää kasvohieronnan.

MD hyper sensitive kasvohoito 119,-. 1h 30min   Erikoiskasvohoito, joka on suunniteltu ärtyneelle, herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle. Sisältää kasvohieronnan ja hoidossa käytetään herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita.

MD anti-redness 1h 30 min. 119e.  Erikoiskasvohoito, joka on suunniteltu punoittavalle, couperoottiselle ja rosacea iholle. Sisältää kasvohieronnan. Hoidossa keskitytään kyseiseen iho-ongelmaan.

MD anti-age kasvohoito 1h 30min. 119,- Kiinteyttävä ja elvyttävä erikoiskasvohoito. Sisältää kasvohieronnan.

MD moisture kasvohoito 1h 15min. 102,-  Erikoiskasvohoito kosteutta kaipaavalle kuivalle iholle. Hoidossa keskitytään kyseiseen iho-ongelmaan ja hoidossa käytetään siihen tarkoitettuja tuotteita. Hoito sisältää kasvohieronnan.

MD clear+ kasvohoito 1 h 15min. 102,-  Epäpuhtaan ja akneihon erikoiskasvohoito. Hoidossa keskitytään kyseiseen iho-ongelmaan ja hoidossa käytetään siihen tarkoitettuja tuotteita. .

Silmänympäryshoito 30min 55e

Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä 30e

Byas pika lift laitehoito 40min. 85e sarjahoitona 75e/krt  Välittömästi kohottava ja silottava kasvohoito. Täyttää juonteita ja ryppyjä. Sisältää syväpuhdistuksen, hyaluron imeytyksen sekä voiteet. Suositellaan otettavaksi sarjahoitona.

Ripsipermanentti sis. värjäyksen 55,-

Ripsien ja kulmien värjäys sis.siistimisen 29,-

Ripsien TAI kulmien värjäys sis. siistimisen 25,-

 

MD Biodroga hedelmähappohoidot

Ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava happokuorinta kasvoille. Tasoittaa aknearpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihohuokosia. Suositellaan 5x hoitosarjana.  60min  85 € 5x sarja: 75 €

Biodroga MD Skin Booster Acid -happohoidon voivat tehdä vain Biodroga MD erityiskoulutuksen käyneet kosmetologit.

 

MD Biodroga mikroneulaus

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata” mikrovammaa.
Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä  ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

Impure Skin -mikroneulauskäsittely tasoittaa tehokkaasti aknearpia, supistaa laajentuneita huokosia sekä parantaa ihon sävyä.
Suositellaan 6x sarjahoitona.
1. mikroneulauskäsittely (sis. oma Beauty Roller) 159€
Sarjahoidon seuraavat hoidot 2-6 hintaan á  115€

 

Kestopigmentointi

Max Brow 3D kulmien kestopigmentointi  sis. yhden värinlisäyskäynnin.  380,-

Max Brow 3D kulmien osapigmentointi (max puolet kulmista) 210,-

Max Brow 3D värinlisäys 69e/krt

Max Brows 3D värinlisäys ja mallinmuutos 139e

3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Väri voidaan valita alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta.

3D Kestopigmentointi tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. MaxBrows 3D tekniikassa väripigmenttejä viedään dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin. Tästä johtuen 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä.3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat.

 

Jalkahoidot

Jalkahoito sis. kylvetys, kynsien ja kovettumien sekä kynsinauhojen hoito, hieronta, kynsien

lakkaus 60min. 65,-

Täydellinen jalkahoito sis. kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito vesiporalla, kovettumien hoito, kynsien lakkaus, virkistävä naamio sekä hieronta 90min 85,-

Kestolakkaus varpaille yksiväri/ ranskalainen 60min. 65/75,-

Kestolakkaus varpaille jalkahoidon yhteydessä 60min. 55/65,-

 

Käsihoidot

Parafiinihoito käsille sis. minimanikyyrin 45min. 59,-

Manikyyri sis. naamion ja kuorinnan 60min. 65,-

 

Hoitopaketit

Morisamen unelma

Byas pika Lift laitehoito naamiolla, manikyyri, sekä kestolakkaukset varpaisiin ja sormiin. 2h 40min. 220,-

Sulhasen pikakaunistus

Sisältää kasvohoidonmiehelle sekä manikyyrin 80min. 125,-