ESTEETTISET TOIMENPITEET

Täyteainehoito

Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Monet kauneustuotteet kosteuttavat vain ihosi pintaa, mutta täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoasi sisältäpäin. Täyteainehoidolla voidaan mm. häivyttää juonteita, parantaa kasvonpiirteitä tai täyttää huulia.

Hyaluronihapporuiskeen hinta vahvuudesta riippuen 295 – 490e. Vahvuus valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan.

VARAA TÄSTÄ

Mesoterapia

Mesoterapiahoito vaikuttaa tehokkaasti ihon laatuun sitä kosteuttamalla, uudistamalla tai elvyttämällä. Vaihtoehtoina monenlaisia tehoaineita, joista valitaan sopiva juuri ihotyyppisi mukaisesti. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Hinnat alk. 170e / 1,5ml

VARAA TÄSTÄ

PRP-hoito ”vampyyrihoito”

Menetelmän perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely koeputkissa ja plasman palauttaminen haluttuun iho-alueeseen. Jos haluat mahdollisimman luonnollisen vaihtoehdon hoitaa ihoa, päästä eroon rypyistä ja juonteista, plasmolifting tekee tämän mahdolliseksi. Hoidosta saa apua moniin erilaisiin iho ongelmiin, sitä voi ottaa samanaikaisesti muiden kosmeettisten hoitojen kanssa ja tuloksena saat kauniin, tasaisen ja hehkuvan ihon.

Yksi alue, esim. otsa 250e
Silmänympäryshoito 280 e
Kasvot (1 putki) 350e
Kasvot+kaula (sis.2 putkea) 450e
Lisäalue (esim.dekoltee/kädet) 150e
Lisäputki 50e

UUTUUS: PRP + Mesoterapia! kasvot+kaula alk. 600e

VARAA TÄSTÄ

Mesolangat

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa ja saa ihon oman kollageenituotannon aktivoitumaan tehokkaasti. Langat sulavat itsestään noin 80-180 päivässä. Valikoimissa on erilaisia lankoja erilaisia tarpeita vastaamaan. Kysy lisää!

MONO-lanka 30e/kpl.
Skrew-lanka 40e/kpl.
COG-lanka 99e/kpl.

VARAA TÄSTÄ

Botox

Kasvoille syntyy juonteita, koska ihonalaiset lihakset ovat aktiivisia, ja ne muodostavat ihoon liikkuessaan uurteita. Botuliini on nopea, turvallinen ja tehokas tapa silottaa ihoa. Botuliinilla voidaan esimerkiksi silottaa ostan vaakajuonteita tai nostaa kulmakarvoja.

Koko otsa, sis. kulmien välin 380e
Otsa ilman kulmien väliä alk. 260e
Kulmien väli alk. 260e
Silmäkulmat alk. 200e
Ylähuulen pystyjuonteet alk. 100e

Yhden alueen ottajalle lisäalue saman hoidon yhteydessä 170e (otsaa ei voi valita lisäalueena)

VARAA TÄSTÄ

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisen kuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon vaurioituneita pintakerroksen soluja, ja saada aikaan sidekudossoluja kiihdyttävä reaktio, että ne tuottaisivat enemmän elastiinia ja kollageenia. Nämä vaikutukset yhdessä palauttavat ihon kimmoisuutta, palauttaa hehkun elottomalle iholle ja hoitavat juonteita.

Alk. 120e/ hoito

VARAA TÄSTÄ