KOSMETOLOGIN PALVELUT

Peruutukset max vuorokautta ennen hoitoa. Sunnuntaisin emme ota vastaan peruutuksia.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Biodroga MD linjan tuotteet lähenevät lääketiedettä tehokkaiden vaikutus aineidensa ansiosta. Linjan tuotteissa on käytetty erilaisia peptidejä raaka-aineiden välittäjinä ja solujen toimintaa stimuloivina aineina. Linjaa on ollut kehittämässä sveitsiläinen lääkäri ja farmaseutti Tri. Werner Tschollar, joka on erikoistunut sisäelin- ja sydäntauteihin ja kliiniseen farmakologiaan.

Biodroga MD sisältää erilaisten peptidien lisäksi tehokkaita kasvisperäisiä raaka-aineita. Tuotteissa käytetään myös kasvipohjaista Derma Membran Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta, joka toimii kuljetus systeeminä ja korvaa emulgointiaineet, joita käytetään yleensä voide valmisteissa. Tuotteet on dermatologisesti testattuja ja lähes hajusteettomia (vain kasvien raaka-aineiden oma tuoksu). Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, väriaineita eikä emulgaattoreita

Biodroga Kasvohoidot

MD Biodroga mikroneulaus

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata” mikrovammaa.
Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä  ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

Impure Skin -mikroneulauskäsittely tasoittaa tehokkaasti aknearpia, supistaa laajentuneita huokosia sekä parantaa ihon sävyä.
Suositellaan 6x sarjahoitona.

Kestopigmentointi

3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Väri voidaan valita alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta.

3D Kestopigmentointi tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. MaxBrows 3D tekniikassa väripigmenttejä viedään dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin. Tästä johtuen 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä.3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat.