RIPSET

Lash Lovers ripsipidennykset  

Käytössämme laadukkaat synteettiset minkkiripset. Meiltä löytyy myös erittäin hyvä ja kestävä allergialiima. Kaarevuuksia käytössämme useita B, C, D, Lash Lovers Custom Curver -kaarevuudet. Toteutamme ammattitaidolla haluamasi lookin!

HUOM! Tulethan ripsiin/ripsihuoltoon puhtain ja kuivin ripsin. Ripsien kastelu max 2h ennen laittoa niin takaamme parhaan pysyvyyden.

Peruutukset max vuorokautta ennen hoitoa. Sunnuntaisin emme ota vastaan peruutuksia.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Classic Ripsipidennys

Haluatko korostaa katsettasi? Yksittäisillä ripsillä lisäpituutta ja tummuutta ripsillesi. Ammattilaiset ripsiteknikkomme suunnittelevat pidennyksen joka parantaa silmäsi yksilöllistä muotoa.

VARAA TÄSTÄ

Volume Ripsipidennys

3D- ja 5D-volyymitekniikassa käytämme useita ripsikuituja kiinnitettynä yhteen luonnonripseen. Tämä tarkoittaa 3-5 kertaa lisää tuuheutta! Tämän tekniikan tuloksena on täysi ripsilinja, joka näyttää pörröiseltä ja pehmeältä ja samalla luo dramaattisen ilmeen. Täydellinen niille, joilla on harva silmäripset ja jotka etsivät täydellistä ripsilinjaa.

VARAA TÄSTÄ

Megavolume Ripsipidennys

Haluatko täyteläiset ja tuuheammat ripset? MegaVolume on sinun valintasi! MegaVolume ripsetekniikassa käytämme jopa 10D- ja 12D kuituja. Tällä tekniikalla todella dramaattinen ilme. Nämä kevyet ripset luovat katseen, joka ei mikään muu!

VARAA TÄSTÄ

Express Ripsipidennys

Haluatko näyttävät ripset juhliisi? Ripsiteknikkomme auttavat valitsemaan ripset jotka sopivat lookkiisi ja meikkiisi!

VARAA TÄSTÄ

Lash Lifting

Jos haluat pitää vähän taukoa ripsipidennyksestä, tällä käsittelyllä saat luonnonripsiisi näyttävyyttä. Tähän käsittelyyn kuuluu aina väri. Ripsesi näyttävät kaarevilta ja pitemmiltä!

VARAA TÄSTÄ

Ripsien poisto

Haluatko pitää taukoa ripsistä? Poistata aina ammattilaisella. Teemme poiston luonnonripseä säästäen.

VARAA TÄSTÄ